Pirelli Lastikleri İnceleme

Pirelli lastikleri, yüksek hız tutkunları ve lüks otomobil sahipleri tarafından seviliyor. Pirelli, olağanüstü performans lastiklerinin yanı sıra birkaç önemli kış lastiği modeli üretiyor. Pirelli’nin yakıt verimliliği ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığı oldukça meşhur ancak Pirelli lastikleri, düşük bütçesi olan sürücüler için en iyi seçenek değildir.

Pirelli Lastikleri Artıları ve Eksileri:

  • İyi kış lastikleri
  • Güçlü endüstri itibarı
  • Mükemmel performans lastikleri
  • Çevre dostu ve yakıt tasarruflu teknoloji
  • Pahalı olması
  • Lastiklerin çabuk aşınabilir olması
  • Islak yol tutuşu ile ilgili bildirilen bazı sorunlara sahip olması

Pirelli Lastiklerine Genel Bakış

1872’de kurulan Pirelli, en iyi yüksek performanslı modelleriyle tanınan İtalyan bir lastik üreticisidir. Pirelli lastikleri, sektördeki en büyük lüks markalardan bazıları tarafından kullanılmaktadır: Maserati, Lamborghini, Audi, BMW ve Porsche bunlardan birkaçıdır. Şirketin merkezi Milano’dadır, ancak aynı zamanda Roma, Georgia’da da Kuzey Amerika genel merkezi vardır. Dünyanın yedinci en büyük lastik üreticisidir.

Pirelli otomobiller, hafif kamyonlar, SUV’ler, motosikletler ve bisikletler için lastikler üretiyor. Günlük işe gidip gelen yolcularınız için ilk tercihimiz değiller, ancak Pirelli lastikleri performansla eşanlamlı olduğundan, spor araçlar için mükemmel bir seçenektir. Şirketin modelleri ıslak ve kuru koşullarda hız, mükemmel yol tutuşu ve kavrama için üretildi. Pirelli, bitki bazlı malzemeler ve sentetik kauçuklar tedarik etmek gibi sürdürülebilirliğe yönelik önemli çabalar da gösterdi.

Pirelli, hem orijinal ekipman (OE) hem de yedek modeller üretmekte ve birçok prestijli otomobil üreticisine lastik tedarik etmektedir. En popüler Pirelli lastikleri performans odaklıdır. Şirket birkaç iyi kış ve her türlü arazi modeli sunarken, Pirelli lastikleri en iyi performansı otoyollarda veya pist çevresinde görebilirsiniz.

Pirelli son bir kaç senedir slick lastikleriyle F1 global lastik sponsorudur.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış