Michelin Lastikleri İnceleme

Michelin, ABD’nin önde gelen lastik üreticilerinden biridir. Michelin lastikleri, yolcu, kamyon, SUV ve özel lastikler dahil olmak üzere birçok tür ve boyutta mevcuttur. Michelin’den satın aldığınız lastik ne olursa olsun, kesinlikle güçlü bir seçim olacaktır. Ancak Michelin lastikleri pahalı olabilir, bu nedenle düşük bütçesi olan sürücüler için en iyisi olmayabilir.

Michelin Artıları ve Eksileri

  • Birçok lastik modeli mevcuttur
  • Yenilikçi yakıt verimliliği teknolojisi
  • Tüketici modelleri için kapsamlı testler
  • Sektördeki en uzun sırt aşınma garantilerinden bazıları
  • Piyasadaki en pahalı lastik markalarından biri

İster yaz lastikleri ister arazi lastikleri ister ticari otoyol lastikleri için alışveriş yapıyor olun, Michelin bugün tüketicilere en geniş lastik seçeneklerinden birini sunmaktadır. Michelin lastikleri, şu anda mevcut olan en iyi 10 lastik markasına ilişkin incelemelerinde 1 numara olmak da dahil olmak üzere sektörün en iyi uzmanları ve tüketici önerileri listelerinde yer almaya devam ediyor.

Michelin Lastiklerine Genel Bakış

1889 yılında Fransa’da kurulan Michelin, dünyanın en çok satan lastik markalarından biridir. Michelin 2019’da Kuzey Amerika lastik satışlarının neredeyse yüzde 20’sini oluşturarak Bridgestone ve Goodyear gibi diğer büyük rakiplerini geride bıraktı. Michelin son 30 yılda büyüdü ve BF Goodrich ve Uniroyal lastik markalarını satın alarak onu daha da büyük bir lastik gücü haline getirdi.

Michelin lastikleri sadece arabaların ötesine geçiyor – üretici ayrıca bisikletler, uçaklar ve Formula One motor sporları araçları için ürünler de sağlıyor. Şu anda, markanın Kuzey Amerika genel merkezi Greenville, Güney Carolina’da bulunmaktadır.

Michelin Lastik ModeliLastik TipiAşınma SkoruÇekiş SkoruIsınma Direnci
Michelin Defender T+HPassenger
All-season
820AA
Pilot Sport A/S 3 PlusHigh-performance
All-season
500AAA
Michelin Premier A/SPerformance touring
All-season
640AA
Michelin LTX M/S2Truck/SUV
All-season
720AA

Michelin’in En Popüler Lastik Modelleri

Michelin lastikleri, çoğu kendi kategorilerinde en iyi performans gösteren çeşitli modellere sahiptir. Binek otomobiller, kamyonlar ve SUV’lar için Michelin piyasadaki en popüler lastik modellerinden bazılarını satmaktadır.

Michelin’in en yüksek puan alan lastiklerinden bazıları şunları içerir:

Michelin Primacy 4: Binek araçlar için mevcut en uzun ömürlü yaz lastiklerden biri

Michelin CrossClimate+: Konfor, gürültü azaltma ve frenleme etkinliğine yardımcı olan kışlık ve yazlık performanslarıyla başarılı M+S damgalı bir dört mevsim lastiği

Michelin Pilot Super Sport: Diğer performans lastiklerinden daha fazla yol tutuşu ve daha uzun sırt ömrü sunar

Michelin X-Ice Xi3: Sert kış havasında araştırma destekli elit çekiş sağlar ve coupe, sedan, minibüs ve crossover araçlar için mevcuttur.

Listelenen lastik modellerinin her biri, rakip modellere kıyasla sırt aşınması, çekiş gücü ve sıcaklık direnci açısından ortalamanın üzerinde performans gösterir.

Michelin hem orijinal ekipman (OE) hem de yedek lastikler sunar, ancak OE seçenekleri kilometre garantisi kapsamında değildir. Tüm yedek modeller, altı yıllık Michelin Promise Plan ile garanti, işçilik veya malzemelerdeki tüm kusurları kapsar. Bazı Michelin lastikleri ayrıca, sırtınızın belirli bir km uzunluğunda olmasını garanti eden bir kilometre garantisine sahiptir.

Michelin Lastiklerine sahip olmak için www.kolayoto.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış