Ironman Lastikleri İnceleme

Ironman lastikleri, günlük sürüş için iyi bir seçenektir. Aracınızın sürüşünü büyük ölçüde değiştirmek istemiyorsanız ve uygun fiyat aralığında bir ürüne ihtiyacınız varsa, Ironman birkaç saygın dört mevsim ve her araziye uygun model sunar. Bununla birlikte, Ironman, özel veya performans odaklı lastikler için tercih ettiğimiz bir marka değildir.

Ironman , piyasadaki en iyi bütçe dostu seçeneklerden biridir. Lastik üreticisinin geniş bir ürün yelpazesi olmasa da birkaç saygın modeli var.

Ironman hakkında

Hercules Tire and Rubber Company’nin bir parçası olan Ironman Tyres 1952’de kuruldu. Hercules şu anda Findlay, Ohio’da bulunuyor. Ironman, ünlü üreticilerle aynı endüstri itibarına veya teknolojik yeniliğe sahip olmasa da, şirket yine de günlük sürüşe uygun uygun fiyatlı lastikler üretmektedir.

Ironman, diğer şirketlerden daha az seleksiyona sahip olmasına rağmen, binek, SUV, kış ve hafif kamyon lastikleri üretiyor. Ironman şu anda hiçbir üretici için orijinal ekipman (OE) lastikleri sağlamamaktadır.

Ironman Lastik ModeliLastik TipiAşınma SkoruÇekiş SkoruIsınma Direnci
Ironman All Country A/TLight truck/SUV
All-terrain
460AB
Ironman RB-12Passenger
All-season
440AB
Ironman iMove Gen2 SUVSUV/Crossover
All-season
420AA
Ironman Radial A/PLight truck/SUV
All-season
400AB

Diğer dört mevsim modelleriyle karşılaştırıldığında, Ironman lastikleri ortalamanın biraz altında performans gösterir. Örneğin Cooper Evolution Tour, yukarıda listelenen modellerle karşılaştırılabilir bir dört mevsim lastiğidir. Hız derecesine bağlı olarak 580 ila 600 sırt aşınması derecesine sahiptir.

En Popüler Ironman Lastikleri

Ironman’in en popüler lastikleri, birkaç temel dört mevsim ve her türlü arazi modelidir. Performansa veya uzmanlığa büyük bir vurgu yapmadan basit, düşük maliyetli bir lastik arayan sürücüler için en uygun olanıdır. Kısacası işi bitirirler.

İşte en popüler Ironman lastiklerinden bazıları:

Ironman RB-12: Islak yollarda eşit aşınma ve iyi yol tutuş için tasarlanmış çok uygun fiyatlı dört mevsim lastiği

Ironman All Country A / T: Uygun boyutlu sırt bloklarına, daha iyi çekiş için destek sırt tasarımına ve ılımlı kılcal kanallara sahip bir tüm arazi lastiği

Ironman GS906: Simetrik sırt deseni ve her koşulda daha iyi yakıt verimliliği ve çekiş için geliştirilmiş yuvarlanma direncine sahip standart bir dört mevsim tur lastiği

Ironman iMove Gen2 A / S: Su tahliyesini artırmak ve gürültüyü azaltmak için asimetrik sırt deseni ve çeşitli tasarım özelliklerine sahip yüksek performanslı dört mevsim lastiği (kar ve buz kullanımı için en iyi kış lastiği olmayabilir)

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış