Continental Lastikleri İnceleme

Continental, performans, touring veya standart dört mevsim modelleriyle ilgilenen sürücüler için olağanüstü bir dört mevsim lastiği üreticisidir. Continental lastikleri ucuz olmasa da genellikle Michelin veya Goodyear modellerinden daha uygun fiyatlıdır.

Continental, köklü bir lastik üreticisidir. Continental lastikleri, en iyi lastik incelememizde ilk beşte yer almaktadır.

Continental Lastiklerine Genel Bakış

1915 yılında kurulan Continental’in genel merkezi Hannover, Almanya’dadır. Statista’ya göre marka, 2018’deki küresel satışların yüzde 12,9’unu oluşturan dünya çapındaki en büyük dördüncü lastik üreticisidir. En üst düzey iki üretici olan Michelin ve Goodyear ile benzer endüstri saygısına sahip.

Continental, bir Alman üretici olmasına rağmen, Güney Carolina, Fort Mill’de bir Kuzey ve Güney Amerika genel merkezine sahiptir. Şirketin hem lüks hem de günlük sürücü otomobil üreticileri ile güçlü bir ilişkisi var ve bu da onu orijinal ekipman (OE) lastikleri için popüler bir seçenek haline getiriyor. Bununla birlikte, Continental ayrıca yedek lastikler, otomobil güvenlik sistemleri, bazı elektronik cihazlar ve güç aktarma organı parçaları da üretmektedir.

Audi, Tesla ve Porsche gibi lüks markalar tarafından kullanılan Continental, saygın performans, gezi ve standart dört mevsim lastik modelleri üretiyor. Marka ayrıca, lastiğinin durdurma yeteneklerine ve sürdürülebilirliğine yıllarca test ve yenilik getirmiştir.

Continental’in En Popüler Lastikleri

Continental lastikleri, şirketin 1871’de kurulmasından bu yana yenilik, güvenlik ve kalitenin ön saflarında yer alıyor. Lastik modellerinin çoğu popüler olsa da, geri kalanı arasında birkaç Continental lastik modeli öne çıkıyor.

Continental lastik incelemeleri ve müşteri memnuniyeti puanlarına göre markanın en popüler lastiklerinden bazıları şunlardır:

Continental All Season Contact: Islak, kuru ve karlı koşullarda iyi işleyen, saygın bir dört mevsim binek lastiği

Continental IceContact 3: Performanslı ve emniyetli kış lastiği

Continental Wintercontact TS 860 : Sportif sürüşler için üretilmiş ultra yüksek performanslı bir lastik, yine de karlı ve sulu koşullarda iyi yol tutuşu sağlar

Continental EcoContact : Continental’in ComfortRide ve EcoPlus teknolojisi ile tasarlanmış, onu daha konforlu, daha uzun ömürlü ve ıslak ve kuru yollara daha uygun hale getiren büyük bir touring lastiğidir.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış