Kumho Lastikleri İnceleme

Kumho, yüksek performanslı ve dört mevsim modeller için en iyisidir. Lastik üreticisi, uygun fiyattan ödün vermeden yakıt açısından verimli, teknolojik olarak gelişmiş tasarımlar sunar. Kış veya arazi lastiği alıcıları için en iyisi olmayabilir, ancak Kumho bunun dışında saygın bir lastik şirketidir.

Lastik Çeşitliliği: 3,5/5

Satın alınabilirlik: 4/5

Müşteri memnuniyeti: 4/5

Artıları:
Uygun fiyatlı
Ortalamanın üzerinde lastik ömrü garantileri
İyi dört mevsim ve performans modelleri
Çoğu lastik, iyileştirilmiş yol tutuşu, çekiş gücü ve direksiyon tepkiselliğine sahiptir

EKSİLERİ:

Sınırlı kış lastiği çeşitleri
Diğer markalardan temin edilebilen daha iyi arazi modelleri
Çoğu lastik karda çekiş veya yol tutuş açısından pek kabul görmüyor

Kumho lastikleri uygun fiyat ve kaliteyi birleştirir. Bir zamanlar küçük bir lastik üreticisi olarak kabul edilen şirket, lüks, kamyon ve yolcu alanlarında otomobil markalarıyla ortaklıklar kurdu. Ancak Kumho lastikleri aracınız için en iyi seçim mi?

Kumho Hakkında

2019 Tire Business raporuna göre dünyanın on altıncı en büyük lastik üreticisi olan Kumho, sektörde tanınmış bir markadır. Şirket, performans lastiklerinde uzmanlaşmıştır ancak kamyonlar, SUV’lar, geçitler ve kupalar için geniş bir model yelpazesi sunmaktadır.

Kumho’nun ABD genel merkezi Georgia, Atlanta’dadır, ancak şirketin küresel genel merkezi Güney Kore’nin Gwangju kentindedir. 1960 yılında kuruldu ve Goodyear ve Michelin gibi büyük markalara kıyasla sektörde daha yeni hale geldi.

Kumho lastikleri, BMW, Dodge ve Volkswagen dahil olmak üzere büyük otomobil üreticileriyle birkaç orijinal ekipman (OE) ortaklığına sahiptir. Üretici, rakiplerine göre daha az arazi ve çamurluk modeli sunmasına rağmen etkileyici bir yedek lastik yelpazesine de sahiptir.

Kumho’nun Solus ve Ecsta serileri en popüler ürünlerindendir. Her iki ürün serisi de performans meraklılarına yöneliktir ve düşük gürültü, uygun fiyat aralıkları, mükemmel kullanım ve gelişmiş çekiş özelliklerine sahiptir. Solus modelleri özellikle ıslak yol koşulları için iyi bir şekilde donatılmıştır.

Sırt Aşınması: Bu sınıf, lastiklerinizin uzun ömürlülüğünü tahmin eder. Sırt aşınmasını hesaplamak için, lastikler 100 puan verilen bir kontrol lastiğine göre ölçülür. Bir lastik 500 diş aşınma derecesine sahipse, bu kontrolden beş kat daha uzun sürdüğü anlamına gelir.

Çekiş: Bu derece, lastiklerinizin ıslak yolda ne kadar iyi “tuttuğunu” ölçer. Çekiş dereceleri AA, A, B veya C ölçeğinde verilmiştir. İyi günlük yolcu lastikleri tipik olarak A derecelendirmesi alır.

Sıcaklık: Bu derece, lastiğin ısı direncini A, B veya C ölçeğinde değerlendirir. Lastiklerin uzmanlıklarına bağlı olarak farklı sıcaklıklara dayanması gerekir. Örneğin bir spor otomobildeki performans lastikleri, genellikle dört mevsim hafif kamyon lastiklerinden çok daha yüksek hızlarda hareket eder ve dolayısıyla daha yüksek sıcaklık derecelerine sahiptir.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış