En Popüler Kumho Lastikleri İnceleme

En Popüler Kumho Lastikleri

Bahsedildiği gibi Kumho, bazıları Pirelli lastikleri kadar iyi bilinen, yüksek dereceli performans lastik modelleri üretir. Şirket ayrıca crossover ve SUV sürücüleri için dört mevsim alternatifi sunan Crugen modelleri hakkında birçok olumlu geri bildirimler alıyor.

En beğenilen Kumho lastiklerinden satın almak istiyorsanız, işte birkaç seçenek:

Kumho Crugen HT51

Lastik Tipi: Dört mevsim kamyon ve SUV lastiği Kumho Crugen HT51, agresif bir arazi modeli istemeyen kamyon ve SUV sürücüleri için mükemmel bir seçimdir. Bu dört mevsim lastiği, güvenli ve eşit bir aşınma sağlayan simetrik sırt desenine sahiptir. Ayrıca, yıl boyunca kavrama için 3 boyutlu kılcal kanallar ve optimum su tahliyesi için zikzaklı sırt boşlukları içerir. Güvenli bir lastik arıyorsanız, bu iyi bir seçim olabilir.

Kumho Ecsta PS31

Lastik Tipi: Ultra yüksek performanslı lastik

Kumho Ecsta PS31, çok sevilen bir yaz performans lastiğidir. Ekonomiktir, kuru ve ıslak koşullarda mükemmel kavrama sağlar ve lastik hareket ettikçe ısıyı yeniden dağıtmak için teknolojik gelişmeler içerir (yani daha uzun süre daha hızlı sürebilirsiniz). Hiçbir şekilde karda sürme modeli olmasa da lastiğin mikro silika sırt bileşenleri yol tutuşu ve çekişi iyileştirir.

Kumho Solus TA11

Lastik Tipi: Dört mevsim standart tur

Kumho Solus TA11 harika, sorunsuz bir dört mevsim lastiğidir. Ayrıca bu modeli, uygun fiyatlı lastik incelememizde bulunan en ucuz lastiklerden biridir. Asimetrik sırt deseni, daha güçlü viraj alma arayan sürücüler için mükemmeldir ve özel sırt bileşeni, yakıt verimliliğinize kilometre katar. Kısacası, bu lastik günlük işe gidip gelenler için denenmiş ve onaylanmış bir seçenektir.

Yayım tarihi
Genel olarak sınıflandırılmış